• 2016 All Star NHL Premier Pelipaita-Anaheim Ducks Corey Perry #10 Musta Jääkiekko Pelipaidat

2016 All Star NHL Premier Pelipaita-Anaheim Ducks Corey Perry #10 Musta Jääkiekko Pelipaidat

Mens NHL Jerseys Size Chart Womens NHL Jerseys Size Chart Youth NHL Jerseys Size Chart

Kirjoita arvostelu

HUOM: HTML-koodia ei käännetä!
    Huono           Hyvä

2016 All Star NHL Premier Pelipaita-Anaheim Ducks Corey Perry #10 Musta Jääkiekko Pelipaidat

  • Tuotekoodi: NHL Pelipaidat 589
  • Saatavuus: Varastossa
  • 129,95€
  • 65,00€

Vaihtoehdot


Related Products

 Latest Articles

Pittsburgh Penguins Pelipaita pääsee vihdoin näkemään Jesse Puljujärven tositoimissa tänä viikonloppuna Kanadan Pentictonissa pelattavassa Young Stars Classic Tournamentissa.Hyvä uutisia, sillä hän oli lähes koko viime kauden sivussa loukattuaan oikean polvensa.Juolevi ei aio antaa nuoren ikänsä olla esteenä himoitsemalleen paikalle Reebok NHL Pelipaidat - kokoonpanossa.Poikani Jeremy ja Anthony tietävät, miten vaikeaa on päästä ammattilaiseksi, mutta he nauttivat pelaamisesta ja joukkueeseen kuulumisesta. Tapa, jolla Dubois kuvaili osumansa syntymää, oli yhtä mukaansatempaava k..
St. Louis Bluesin apulais-GM Martin Brodeur oli tällä viikolla tarkkailemassa huippulupauksia, jotka pelaavat 18. Traverse City Prospects Tournamentissa Centre Ice Arenalla.Pittsburgh Penguins hyökkääjä lupaus Pierre-Luc Dubois huokuu joka kerta jäälle mennessään itseluottamusta, joka on lähes tarttuvaa.Pittsburgh Penguins Pelipaita hyökkääjäprospekti Jimmy Vesey ei ole pelannut vielä ainoatakaan ottelua NHL:ssä.Itse asiassa Pricen poissaolo oli iso helpotus Canadiensille ja valaa joukkueeseen uskoa, että alkava kausi on paljon parempi kuin viime kausi.Nyt hän on täällä töissä ja tosissaa..
Vuodenvaihteessa nuorten MM-kisoissa Juolevi teki seitsemässä ottelussa tehot 0+9.Läpimurtokauden aikana Ristolainen teki 82 ottelussa 9+32=41 pistettä.Elokuu on Pohjois-Amerikassa hiljaista aikaa.Pittsburgh Penguins kanssa nyt syntynyt sopimus on vuoden mittainen ja arvoltaan 750 000 dollaria.Sen jälkeen edessä oli kaksi kautta Pittsburgh Penguins farmiseura Marliesissa ennen viime kaudeksi tapahtunutta siirtoa Islandersiin. Canucks varasi hänet tänä kesänä ensimmäisen kierroksen viidentenä pelaajana.Peliaikatilastoissa hän oli Reebok NHL Pelipaidat:n kymmenenneksi eniten ottelua ko..
Ruotsalainen maalivahti Jhonas Enroth on tehnyt sopimuksen NHL-seura Pittsburgh Penguins  kanssa.NHL-seura Pittsburgh Penguins on solminut kaksisuuntaisen yksivuotisen sopimuksen suomalaismaalivahti Christopher Gibsonin kanssa.Pikkuleijonien ykköspuolustajana MM-kultaa viime talvena voittanut Olli Juolevi on tehnyt Pittsburgh Penguins Reebok NHL Pelipaidat kanssa kolmivuotisen tulokassopimuksen.Tiedostan totta kai tilanteeni, mutta ei se vaivaa minua.Ulososton seurauksena Korpikoski saa miljoona dollaria kaudessa kahden seuraavan vuoden ajan.Enroth, 28, pelasi viime kauden ..
Olli sanoi, että hän vetää treenit mielihyvin.Mahdollinen kieltäytyminen dopingtestistä on dopingrikkomus, josta todennäköisin seuraus on urheilun toimintakielto.Minulla oli joukkueessani kakkosvaraus aiemminkin, Pittsburgh Penguins Reebok NHL Pelipaidat.Nimekkäin meldoniumista kärynnyt urheilija on venäläinen tennistähti Maria Sharapova, joka jäi aineen käytöstä kiinni tammikuussa Australian avointen dopingtesteissä. Kolme viime kautta Pittsburgh Penguins pelannut Ristolainen, 21, on rajoitettu vapaa agentti eli hän voi neuvotella vain Pittsburgh Penguins.On hienoa saada juuri uransa pää..